Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj
AKTUALNO    18.12.2018

Srečno 2019!

Spoštovani uporabniki portala eVedež,

želimo vam lepe praznične dneve, v novem letu pa obilje zdravja, sreče in uspešno premaganih izzivov.

Ekipa založbe DZS


DOGODKI - WEBINAR    04.09.2018

WEBINAR: Dramatizacija v Reach for the Stars 3 z dr. Silvo Bratož in dr. Anjo Pirih

Pred začetkom novega šolskega leta je potekal webinar, kjer sta dr. Silva Bratož in dr. Anja Pirih predstavili Reach for the Stars 3, predvsem pa sta se bosta posvetili priložnostim, ki jih prinaša dramatizacija stripa. 

Webinar je potekal v četrtek, 30. 8., ob 16.30. 

 

   ali    

 


DOGODKI - WEBINAR    01.09.2018

WEBINAR: Nova Prima 2 - o prenovi z dr. Andrejo Retelj

Prenova Prime se nadaljuje z izidom prenovljene in posodobljene izdaje kompleta Prima 2! V torek, 4. septembra ob 12h, je dr. Andreja Retelj predstavila, kaj prinaša prenova.

Vas zanima, kakšna je konceptualna zasnova? Kako so zasnovani moduli? Želite izvedeti, kakšna je tipologija vaj? Na kakšen nacin so vkljucene igre in koliko jih je? To je le nekaj poudarkov, o katerih je bilo govora v torek. 

V primeru, da se predstavitve niste utegnili udeležiti, vabljeni da prelistate vzorčne strani ali naročite ogledni izvod.

 

   ali    


DOGODKI - WEBINAR    10.07.2018

Ste zamudili webinar z avtoricama Reach for the Stars 3, dr. Silvo Bratož in dr. Anjo Pirih? Oglejte si posnetek!

      
 

Za ogled webinarja izpolnite obrazec: 


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    14.05.2018

Reach for the Stars 3 z avtoricami

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na predstavitvah novega delovnega učbenika Reach for the Stars 3, kjer so avtorice predstavile kocept gradiva in na kakšen način lahko vam in vašim učencem pomaga dopolniti pouk angleščine v 3. razredu.

 • 22. 5., torek                    IC Piramida Maribor
 • 24. 5., četrtek                 OŠ Koper
 • 28. 5., ponedeljek        RIC Novo mesto
 • 29. 5., torek                    CPU Ljubljana

V primeru, da se predstavitve niste utegnili udeležiti, vabljeni da prelistate vzorčne strani ali naročite ogledni izvod.


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    09.04.2018

Kaj je torej prinesla pomlad? 8 ur zanimivega programa na 1. DZS Pearson konferenci

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili. 

 • V Slovenijo sta prišla Vaughan Jones, odličen predavatelj in avtor učbenikov Focus in Conrad Kellet, ki vas je navdušil že na letošnji konferenci IATEFL. 
 • Oba sta poleg predavanja izvedla tudi delavnico. Srednješolska in osnovnošolska delavnica sta potekali vzporedno, saj želimo, da vsak udeleženec na konferenci sliši kar največ relevantnih vsebin za svoje področje.  
 • Program je dopolnila dr. Tanja Rener s predavanjem O srečni mladini in njihovih učiteljicah. So se pričakovanja o polemični diskusiji uresničila?  
 • Robert Križaj iz SATI, Inštut za čuječnost, je izvedel praktično delavnico z vajami čuječnosti. 

Na Gospodarskem razstavišču smo ob 25. obletnici Šolskega epicentra pripravili celodnevni program z odličnimi predavatelji, zanimivo vsebino in atraktivnimi novostmi. 

 

  PROGRAM       


DOGODKI - REGIJSKA SREČANJA    21.03.2018

Si tudi vi želite svežine v 3. triletju?

V procesu poučevanja in učenja se vse bolj poudarja povezovanje med različnimi učnimi komponentami. V nabor obstoječih učbenikov in delovnih zvezkov za šolsko leto 2018/2019 dodajamo nove samostojne delovne zvezke: Fizika 8, Fizika 9, Matematika 6, Matematika 7 in Biologija 9. Vsebine v novih gradivih so predstavljene tako, da jih učenec doživlja kot uporabne in potrebne za življenje.

Naša skupna želja je, da je pouk za vas enostavnejši, učencem pa prijetnejši in zanimivejši. 

Vabljeni na srečanja z uredniki in avtorji, kjer boste iz prve roke izvedeli vse o konceptu gradiv, didaktičnih odlikah in uporabi gradiv pri delu v razredu. Predstavitve novosti bodo spremljale predstavitve naših uspešnic, didaktičnih kompletov Kemija danes ter učnih kompletov To je tehnika.

 

Predstavitve:

 • 4. april, LJUBLJANA, Gospodarska zbornica Slovenije
 • 5. april, NOVO MESTO, OŠ Drska
 • 11. april, MARIBOR, IC Piramida, Srednja šola za prehrno in živilstvo

 

Veselimo se srečanja z vami.


DOGODKI - WEBINAR    20.03.2018

WEBINAR: Z avtorico mag. Magdaleno Novak in uporabnicami o prenovi Reach for the Stars 4 in 5

Pridružite se nam pri spletnih predstavitvah prenovljene izdaje Reach for the Stars za 4. in 5. razred, kjer lahko iz udobja kabineta ali vašega doma spremljate predstavitev v živo. 

 • 10. 4. ob 15h sta uporabnici prenovljene izdaje odgovorili na vaša vprašanja glede uporabe nove, temeljito posodobljene in precej razširjene izdaje. Vas zanima, kako obsežen je v resnici prenovljen Reach for the Stars? 
 • 27. 3. je 15h bo mag. Magdalena Novak, avtorica prenovljene izdaje, predstavila ključne poudarke prenove. Hvala vsem, ki ste se predstavitev udeležili!

V primeru, da ste webinarja zamudili, preverite možnost ogleda videoposnetka predstavitve. Pišite na barbara.glavnik@dzs.si.  


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    19.03.2018

Seminar v sodelovanju z založbo Cornelsen in predstavitev učbenika in spletne podpore PrimaPlus

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na kateri izmed lokacij letošnjega seminarja in predstavitec PrimePlus in spletne podpore, ki je na voljo uporabnikom. 

 • 28. 3. Novo mesto
 • 4. 4.    Maribor
 • 5. 4.    Ljubljana 

Če ste dogodek zamudili, se še vedno lahko dogovorite za individualno predstavitev na vaši šoli ali naročite ogledni izvod.


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    19.03.2018

Iščete nov učbenik za angleščino v 4. in 5. razredu?

Pridružite se nam na kateri od predstavitev prenovljene izdaje Reach for the Stars 4 in 5 in spletne podpore, ki je že na voljo uporabnikom, ali sporočite termin in lokacijo, kjer bi želeli imeti predstavitev! 

 • 9. 4. Murska Sobota
 • 12. 4. Celje
 • 24. 4. Slovenj Gradec
 • 25. 4. Koper

 


1 2 3