Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

VNOS KODE

EpiBlog home

Registracija na portalu vam omogoča dostop do celotne spletne podpore in dodatnih vsebin, ki so na voljo za posamezen naslov. Učenci ali starši potrebujete za registracijo kodo, ki jo najdete na notranji strani sprednje platnice delovnega zvezka ali delovnega učbenika.

 

 

 


1. KORAK - VSTOPNA STRAN

Na vstopni strani izberete rubriko REGISTRACIJA v desnem zgornjem kotu. Registrirate se le prvič, ob vsakem naslednjem obisku dostopate do gradiv v vaši zbirki s klikom na PRIJAVA. 

 


 

2. KORAK - VAŠI PODATKI

Na obrazec za registracijo vnesete vaše podatke. Ko izberete osnovna ali srednja šola in možnost učenec ali starš učenca, se odprejo polja za vnos vašega elektronskega naslova in ostalih podatkov. 

 

 


 

3. KORAK - IZBERITE ŠOLO  

Na seznamu izberete vašo šolo. 

 

 


 

4. KORAK - VNESITE KODO

Ko izberete šolo, pod rubriko šola vnesite kodo, ki jo najdete na notranji strani sprednje platnice vašega delovnega zvezka, delovnega učbenika ali samostojnega delovnega zvezka. Koda je videti tako: AXK-7M8-KAH-6NB.

 

 


 

5. KORAK - POTRDITEV 

Ko vnesete svoje podatke, izberete šolo in vpišete kodo, lahko označite tudi, da soglašate s prejemanjem obvestil. Če obvestil ne želite prejemati, pustite prazno. Na registracijo in dostop do vsebin to ne bo vplivalo, pomembno pa je, da na koncu kliknete gumb POTRDI. S tem je vaša registracja zaključena in do izbranih gradiv lahko dostopate takoj, s klikom na rubriko MOJA ZBIRKA. Potrdilo o registraciji in informacije o vašem uporabniškem imenu in geslu boste prejeli  na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji. 

 

 

 

Potrebujete pomoč? Obiščite stran s pogostimi vprašanji.