Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

Nagradna igra Reach for the stars 3

Delovni učbenik Reach for the Stars 3 je vse bolj priljubljena izbira za uporabo pri pouku angleščine. Spletno podporo smo v letošnjem šolskem letu dopolnili tudi z dodatnimi interaktivnimi vajami. 16. maja je potekal webinar Using drama with young learners z avtoricama, dr. Silvo Bratož in dr. Mojco Žefran, kjer sta spregovorili o tem, kako je lahko dramatizacija učinkovita podporna strategija za razvoj jezika in o tem, na kakšen način lahko pri uporabi dramatizacije pomaga delovni učbenik Reach for the Stars 3. Dramatizacija pa ni edina izmed podpornih strategij, ki jih lahko najdete v delovnem učbeniku Reach for the Stars 3. Katere so še? 

Za vse, ki si boste vzeli čas za ogled webinarjev ali delovnega učbenika, smo pripravili tudi nagradno igro. V Reach for the Stars 3 lahko namreč najdete kar nekaj različnih pristopov. Za namig vam lahko izdamo, da lahko tudi poskusite rešiti kviz, kjer je naštetih šest pristopov, lahko pa si tudi ogledate posnetek webinarja Podporne strategije pri tujejezikovnem pouku, ki je potekal lani. Letošnje nagradno vprašanje pa se glasi, katere pristope poleg dramatizacije še prepoznate v delovnem učbeniku Reach for the Stars 3? Med vsemi, ki boste odgovorili pravilno, bomo 1. 7. 2021 izžrebali tri prejemnike oziroma prejemnice kompleta slikovnih kartic. Nagradna igra traja do 30. 6. 2022 v skladu s Splošnimi pogoji.