Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

DOSTOP DO INTERAKTIVNIH VSEBIN

EpiBlog home

Za dostop do interaktivnih vsebin se je potrebno najprej registrirati. Po registraciji, kjer si sami določite geslo, do vaše zbirke gradiv dostopate s prijavo.   

 

 

 

DOSTOP DO VAŠE ZBIRKE GRADIV PO OPRAVLJENI REGISTRACIJI 

Po opravljeni registraciji na portalu eVedež lahko do svoje zbirke gradiv dostopate le s prijavo. Na znani vstopni strani tokrat v desnem zgornjem kotu izberete PRIJAVA namesto REGISTRACIJA.  

 


2. VAŠI PODATKI

V okno, ki se pojavi ob kliku na PRIJAVA, vnesete vaš elektronski naslov in geslo, ki ste ga določili ob registraciji. V primeru, da ste geslo pozabili, si ga lahko ponastavite s klikom na POZABIL SEM GESLO. 

 

 


3. MOJA ZBIRKA  

V vaši zbirki gradiv se urejeno po razredih nahajajo vsa gradiva, do katerih imate dostop. Dostop je pogojen z uporabo tiskanega gradiva. Do gradiv lahko dostopate enostavno s klikom na sivo puščico na desni strani ekrana. 

 

 


4. INTERAKTIVNA IN OSTALA GRADIVA

Spletna podpora je različna glede na predmet in razred, vedno pa smiselno dopolnjuje tiskano gradivo. Zagotovo je v vaši zbirki gradiv listalnik oz. tiskano gradivo v elektronski obliki. Do vsebine dostopate s klikom na naslovnico, če so na voljo zvočni posnetki, video animacije ali interaktivne naloge, so v sivem robu listalnika vidne barvne ikone. Dodatne interaktivne naloge se nahajajo na desni strani ekrana, prav tako so dostopne s klikom na sličico. 

 

 


 

5. OBVESTILA 

V primeru, da bomo dodali nove vsebine, kaj dopolnili ali izboljšali, vas bomo o tem obvestili. Aktualno obvestilo bo vidno po prijavi v portal.  

 

  

 

Potrebujete pomoč? Obiščite stran s pogostimi vprašanji.