Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

REGISTRACIJA V PETIH KORAKIH

Pomoč registracija

1. KORAK - Vstopna stran

Na vstopni strani izberete rubriko REGISTRACIJA v desnem zgornjem kotu. Registrirate se le prvič, ob vsakem naslednjem obisku dostopate do gradiv v vaši zbirki s klikom na PRIJAVA.

2. KORAK - Vaši podatki

Na obrazec za registracijo vnesete vaše podatke. Ko izberete osnovna ali srednja šola in možnost učitelj, se odprejo polja za vnos vašega elektronskega naslova in ostalih podatkov. Geslo si določite sami.

3. KORAK - Izberite šolo

Na seznamu izberete vašo šolo.

4. KORAK - Izberite razred

Ko izberete šolo, se pod rubriko šola prikažejo razredi in predmeti, med katerimi izberete tiste, ki jih potrebujete za svoje delo. Ob registraciji je zelo pomembno, da ste pri izbiri razredov pozorni in da izberete vsaj en razred, saj bo sicer vaša zbirka gradiv kljub registraciji ostala prazna.

5. KORAK - Potrditev

Ko izberete razrede, lahko označite tudi, da soglašate s prejemanjem obvestil. Če obvestil ne želite prejemati, pustite prazno. Na registracijo in dostop do vsebin to ne bo vplivalo, pomembno pa je, da na koncu kliknete gumb POTRDI. S tem je vaša registracja zaključena in do izbranih gradiv lahko dostopate takoj, s klikom na rubriko MOJA ZBIRKA. Potrdilo o registraciji in informacije o vašem uporabniškem imenu in geslu boste prejeli na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji. Po potrditvi boste avtomatično preusmerjeni v vašo zbirko gradiv, do katere lahko po uspešno opravljeni registraciji dostopate samo s prijavo.?