Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj
NOVOSTI - NOVA IZDAJA    16.01.2023

Aktivno je interaktivno

Naj bogata spletna podpora najnovejšega učbenika Aktivno v naravoslovje 6 vaše učence popelje k zanesljivemu in temeljitemu znanju! Obogatene vsebine in naprednejša oblika listalnika bosta prispevala k bolj aktivnemu, zanimivemu in enostavnemu pouku.
 
Spletna podpora zajema animirane sheme, interaktivne slike, motivacijske video posnetke, posnetke praktičnega dela, video animacije, i-naloge, predloge preverjanj in ocenjevanj, odgovore na vprašanja.
 
 
 
                    

AKTUALNO    15.01.2023

Novosti založbe DZS

Ne spreglejte številnih novosti, ki jih pripravljamo za vas in vaše učence oziroma dijake.

        


Želimo, da se z gradivi dobro in v miru spoznate, zato prijazno vabljeni, da se za predstavitev oglasite na promocije@dzs.si ali 01/30 69 825.


DOGODKI - WEBINAR    12.01.2023

Vabljeni na spletni dogodek Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami

Ste se že seznanili z obogateno spletno podporo h gradivom Naše zgodbe za 4. in 5. razred? Ali veste, kako z multimedijskimi in interaktivnimi elementi povečati digitalno pismenost učencev?

Pridružite se nam na spletnem dogodku z naslovom Razvijanje digitalnih kompetenc z Našimi zgodbami, ki bo potekal v torek, 17. januarja 2023, ob 17.00. Vsi udeleženci boste prejeli brezplačen vpogled v digitalno začinjena gradiva Naše zgodbe in učni list ob slovenskem kulturnem prazniku.

      


AKTUALNO    21.12.2022

Hvala za vse čarobne trenutke

Iskrena hvala za vse čarobne trenutke, ki ste jih delili z nami v preteklem letu. Prihaja novo leto, priložnost za nove odločitve, nove ideje, nove uspehe in novo srečo. Naj bodo vaše ideje ustvarjalne in sreča brezmejna.
Želimo vam prijetne praznike in srečno 2023! 


DOGODKI - WEBINAR    09.11.2022

Webinar: Right on! Demo Lesson

Vabimo vas na webinar Right on! Demo Lesson, ki bo v sredo, 23. 11. 2022, ob 16.00 preko Zooma. Na dogodku bo odličen predavatelj, Daniel Morris, izvedel demo učno uro z gradivom Right on! Učbeniška serija, ki je nastala prav z mislijo na slovenske učitelje in učence ter predvsem na naš učni načrt, je sedaj potrjena že v celoti. Kako učinkovita pa je pri pouku? Pridružite se nam na webinarju! 

 

       


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    26.09.2022

Prenovljen učbenik Aktivno v naravoslovje 6

S prenovo učbenika Aktivno v naravoslovje 6 smo se trudili izpolniti vaša pričakovanja, zato ne zamudite priložnosti in se seznanite z novostjo! Veseli bomo vašega povabila na predstavitev; na vaši šoli ali na daljavo.

V prenovljenem učbeniku Aktivno v naravoslovje 6 izpostavljamo novo preglednejše oblikovanje, strnjeno besedilo, sodobnejše slikovno gradivo, preprostejše aktivnosti in nove rubrike, ki spodbujajo uporabo znanja, aktivno delovanje in kritično razmišljanje.

Za več informacij nam pišite na e-naslov petra.mendusic@dzs.si ali pokličite na 01/30 69 879.
 

                     


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    20.06.2022

Right on! 4 je potrjen

Z veseljem vam sporočamo, da je potrjen še zadnji učbenik serije Right on! - to je Right on! 4 za angleščino v 9. razredu osnovne šole. Učbenik je bil potrjen na 221. seji Strokovnega sveta, ki je potekala 16. 6. 2022, s sklepom št. 013-2/2022/39.  Prelistajte vzorčne strani v katalogu ali se registrirajte za brezplačen promocijski dostop in prelistajte učbenik in delovni zvezek v celoti. 

 

           

 


NAGRADNA IGRA    30.05.2022

Nagradna igra Reach for the Stars 3

O dramatizaciji, ki je lahko učinkovita podporna strategija za razvoj jezika in o tem, na kakšen način lahko pri uporabi dramatizacije pomaga delovni učbenik Reach for the Stars 3, sta pred kratkim na webinarju spregovorili avtorici, dr. Silva Bratož in dr. Mojca Žefran. Dramatizacija pa ni edina izmed podpornih strategij, ki jih lahko najdete v delovnem učbeniku Reach for the Stars 3. Katere so še? Nagradna igra, ki je potekala do 30. 6. 2022, je zaključena. Hvala vsem, ki ste sodelovali! Če ste nagradno igro zamudili, lahko še vedno poskusite rešiti kviz, kjer je skupaj z dramatizacijo naštetih šest pristopov ali si ogledate posnetek webinarja Podporne strategije pri tujejezikovnem pouku, ki je potekal lani.

 

                


DOGODKI - WEBINAR    05.05.2022

Webinar Using drama with young learners

Tudi v mesecu maju smo nadaljevali z #EPIdogodki. Hvala vsem, ki ste v živo spremljali webinar Using drama with young learners, kjer sta avtorici priljubljenega delovnega učbenika Reach for the Stars 3, dr. Silva Bratož in dr. Mojca Žefran, spregovorili o dramatizaciji. V delovnem učnbeniku Reach for the Stars 3 najdemo namreč dva stripa, vrstniški strip na začetku vsakega poglavja in strip Space Explorers ob koncu poglavja. Kakšna je njuna vloga, kako ju lahko uporabite pri pouku in kakšne možnosti dramatizacije odpirata?   

 

               


DOGODKI - WEBINAR    06.04.2022

O potrjenih učbenikih Wider World

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili v sredo, 20. aprila, ob 16.00, ko je profesorica angleščine in nemščine, Lea Blažič Lipoglavšek, z nami delila svojo izkušnjo z uporabo potrjenih učbenikov Wider World. Če tudi vas zanima, kaj komplet obsega, koliko podpore in dodatnih aktivnosti je na voljo in kako jih lahko uporabite pri pouku, je webinar zagotovo odlična priložnost, da izveste vse to in še kaj. Za vse, ki se dogodka niste utegnili udeležiti v živo, je na voljo posnetek.

 

               


1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13