Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj
AKTUALNO    22.11.2021

37. Slovenski e-knjižni sejem

Leto je naokoli in v novembru (22. 11. – 5. 12. 2021) svoja vrata že tradicionalno odpira 37. Slovenski e-knjižni sejem, ki bo tudi letos v virtualni obliki.

Zagotovite si najbolj prodajane naslove založbe DZS po sejemsko ugodnih cenah. Vabimo vas, da obiščite naš spletni nakupovalni center in si v udobju svojega doma izberete najboljše za vas in vaše najdražje.

Ker je knjižni sejem eden osrednjih dogodkov naše založbe, izkoriščamo to priložnost in vsem kupcem resničnih pravljic (trda vezava) podarjamo dodatno ugodnost! Pri nakupu pravljice vpišite kodo JUNAKI5 in si zagotovite dodatni 5% popust.

Vabljeni na virtualno knjižno potovanje!

 


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    16.11.2021

Right on! 4 v potrjevanju

Z največjim veseljem vam sporočamo, da je Right on! 4 za angleščino v 9. razredu osnovne šole že v potrjevanju! S svojo potrditvijo bo zaokrožil celotno vertikalo od 6. do 9. razreda. Več o učbeniški seriji si lahko preberete s klikom na gumb spodaj. Vljudno tudi vabljeni, da prelistate vzorčne strani. 

 

     


DOGODKI - WEBINAR    12.11.2021

Spletna konferenca v sodelovanju z založbo Express Publishing

Pridružite se nam na spletni konferenci v sodelovanju z založbo Express Publishing! Odlični predavatelji, zanimive vsebine in novosti - ponovno bo z nami odlični Steve Lever, prvič v Sloveniji pa bo o prečnih veščinah in pouku z uporabo digitalnih orodij spregovoril Daniel Morris. Predavanja založbe Express Publishing bosta obogatili Katarina Gostinčar, prof. ang., ki bo predstavila, kako je slovenska izdaja učbenika Right on prilagojena, da ustreza zahtevam slovenskega učnega načrta in Liljana Kosič, prof. ang. in nem., ki bo spregovorila o priljubljenem srednješolskem učbeniku On Screen in svoji izkušnji z njegovo uporabo na različnih težavnostnih stopnjah.

 

 

 


AKTUALNO    05.10.2021

5. oktober – svetovni dan učiteljev

Spoštovani učitelji in učiteljice, čestitke ob vašemu dnevu!

Zaupajte nam zakaj radi poučujete in sodelujte v žrebanju za knjižno nagrado na našem Facebook profilu.

 


AKTUALNO    27.08.2021

Pozdrav novemu šolskemu letu

Veselimo se skupnega sodelovanja z vami.
​Srečno in uspešno tudi v novem šolskem letu!


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    21.05.2021

Izšel je učbenik Biologija 8!

Z veseljem vas obveščamo, da je izšel novi učbenik Biologija 8! Odličen in sodobno zasnovan učbenik še vedno lahko uvrstite na seznam gradiv za prihodnje šolsko leto.

Z izidom učbenika Biologija 8 zaokrožujemo učna kompleta za biologijo, s katerima boste veliko lažje uresničili vse učne cilje, izvedba pouka (tudi na daljavo) pa bo z njima še bolj učinkovita in enostavna.

 

Več informacij: maja.kotar@dzs.si, 01/30 69 843


DOGODKI - WEBINAR    11.05.2021

Kompetenzorientierter Deutschunterricht am Beispiel der Lehrwerksreihe prima plus

Hvala vsem, ki ste se udeležili webinarja z naslovom Kompetenzorientierter Deutschunterricht am Beispiel der Lehrwerksreihe prima plus, ki je potekal v ponedeljek 24. 5. ob 18h. Webinar, kjer je bil predstavljen potrjen učbenik Prima Plus, je izvedla dr. Mojca Leskovec. Sodoben in svež učbenik prinaša prav takšen didaktičen pristop, značilen za vsa gradiva založbe Cornelsen. Ena izmed ključnih prepoznavnih tehnik je Flüssigkeitstraining. Vas zanima več?

 

  

 


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    06.05.2021

Naše zgodbe 5 so že na voljo!

Če gradiv za 2. triletje še ne poznate in ste zamudili naše srečanje, vas vabimo, da se prek spodnjega gumba prijavite na kratko individualno predstavitev in si zagotovite svoj izvod gradiva.

 

  

    


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    04.05.2021

Potrjen tudi Right on! 3

Z veseljem vas obveščamo da je na 213. seji bil potrjen tudi že Right on! 3 za 8. razred osnovne šole.

 

Spoznajte gradivo, ki je nastalo z misljo na

 

Za več informacij sledite povezavi na gumbu spodaj: 


DOGODKI - WEBINAR    30.04.2021

Webinar Lernspaß mit oder ohne Desktop

Za nami je tudi že webinar z naslovom Lernspaß mit oder ohne Desktop, ki je potekal v četrtek 6. maja ob 18h. Webinar je izvedla dr. Mojca Leskovec, ki je podala nekaj praktičnih nasvetov, kako v spremenjenih okoliščinah ustrezno podpirati učenke in učence ter ohranjati njihovo motivacijo za učenje. Na primeru učbeniške serije prima Los geht's za mlajše učenke in učence (2. triletje) je bilo prikazano, kako se lahko to fleksibilno uporabi za običajen pouk in pouk na daljavo ter po potrebi njuno dopolnjevanje.

 


1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11