Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj
NAGRADNA IGRA    12.09.2022

Nagradna igra Znanje uresničuje sanje

Pridružite se nam na družabnem omrežju Facebook na profilu Znanje uresničuje sanje in se z nami podajte v svet znanja in sanj. Na profilu najdete uporabne in aktualne vsebine, trenutno pa poteka tudi nagradna igra s privlačnimi nagradami.

Nagradna igra poteka od ponedeljka 12. 9. 2022 do torka 4. 10. 2022, srečneže pa bomo izžrebali na svetovni dan učiteljev.

 


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    22.08.2022

Aktivno v naravoslovje 6 učbenik - PRENOVA

V prenovljenem učbeniku Aktivno v naravoslovje 6 izpostavljamo novo preglednejše oblikovanje, strnjeno besedilo, sodobnejše slikovno gradivo, preprostejše aktivnosti in nove rubrike, ki spodbujajo uporabo znanja, aktivno delovanje in kritično razmišljanje.

Učbenik je prejel pozitivno oceno predmetne skupine, njegovo potrditev pričakujemo na prvi prihodnji seji Strokovnega sveta RS za splošno izobraževanje.

 

    


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    20.06.2022

Right on! 4 je potrjen

Z veseljem vam sporočamo, da je potrjen še zadnji učbenik serije Right on! - to je Right on! 4 za angleščino v 9. razredu osnovne šole. Učbenik je bil potrjen na 221. seji Strokovnega sveta, ki je potekala 16. 6. 2022, s sklepom št. 013-2/2022/39.  Prelistajte vzorčne strani v katalogu ali se registrirajte za brezplačen promocijski dostop in prelistajte učbenik in delovni zvezek v celoti. 

 

           

 


NAGRADNA IGRA    30.05.2022

Nagradna igra Reach for the Stars 3

O dramatizaciji, ki je lahko učinkovita podporna strategija za razvoj jezika in o tem, na kakšen način lahko pri uporabi dramatizacije pomaga delovni učbenik Reach for the Stars 3, sta pred kratkim na webinarju spregovorili avtorici, dr. Silva Bratož in dr. Mojca Žefran. Dramatizacija pa ni edina izmed podpornih strategij, ki jih lahko najdete v delovnem učbeniku Reach for the Stars 3. Katere so še? Nagradna igra, ki je potekala do 30. 6. 2022, je zaključena. Hvala vsem, ki ste sodelovali! Če ste nagradno igro zamudili, lahko še vedno poskusite rešiti kviz, kjer je skupaj z dramatizacijo naštetih šest pristopov ali si ogledate posnetek webinarja Podporne strategije pri tujejezikovnem pouku, ki je potekal lani.

 

                


DOGODKI - WEBINAR    05.05.2022

Webinar Using drama with young learners

Tudi v mesecu maju smo nadaljevali z #EPIdogodki. Hvala vsem, ki ste v živo spremljali webinar Using drama with young learners, kjer sta avtorici priljubljenega delovnega učbenika Reach for the Stars 3, dr. Silva Bratož in dr. Mojca Žefran, spregovorili o dramatizaciji. V delovnem učnbeniku Reach for the Stars 3 najdemo namreč dva stripa, vrstniški strip na začetku vsakega poglavja in strip Space Explorers ob koncu poglavja. Kakšna je njuna vloga, kako ju lahko uporabite pri pouku in kakšne možnosti dramatizacije odpirata?   

 

               


DOGODKI - WEBINAR    06.04.2022

O potrjenih učbenikih Wider World

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili v sredo, 20. aprila, ob 16.00, ko je profesorica angleščine in nemščine, Lea Blažič Lipoglavšek, z nami delila svojo izkušnjo z uporabo potrjenih učbenikov Wider World. Če tudi vas zanima, kaj komplet obsega, koliko podpore in dodatnih aktivnosti je na voljo in kako jih lahko uporabite pri pouku, je webinar zagotovo odlična priložnost, da izveste vse to in še kaj. Za vse, ki se dogodka niste utegnili udeležiti v živo, je na voljo posnetek.

 

               


DOGODKI - WEBINAR    01.04.2022

Webinar z avtorico

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na webinarju, kjer je avtorica mag. Magdalena Novak predstavila učbeniško serijo Reach for the Stars 4 in 5, ki je z vsakim letom bolj priljubljena. Na kakšnih izhodiščih je torej zasnovan komplet in kako odgovarja na izzive pouka v drugem triletju? Vse to in še kaj ste lahko izvedeli v  sredo, 13. 4., ob 16.00. Ste zamudili dogodek v živo? Vabljeni k ogledu posnetka.  

 

               


AKTUALNO    15.03.2022

Novosti 2022/23

Ne spreglejte številnih novosti, ki jih za vas pripravljamo za šolsko leto 2022/23.

Novo OŠ: učbenik NIT 4, učbenik NAR 6, samostojni delovni zvezki KEM 8, ZGO 8 in 9, učni komplet TJA 4 (9. razred).
Novo SŠ: učbenik BIO, zbirka nalog FIZ, učni komplet SLJ, učbenika za TURIZEM in STREŽBO.


Vabljeni, da se seznanite z novostmi in nas kontaktirate prek promocije@dzs.si.

 


DOGODKI - REGIJSKA SREČANJA    15.03.2022

Naravoslovne novosti na srečanjih v živo

Spoštovani učiteljice in učitelji naravoslovnih predmetov,

učni kompleti naše založbe za kemijo, naravoslovje in biologijo so prepričali s kakovostjo, strokovnostjo in uporabnostjo. Veseli smo, da z novostmi, ki jih napovedujemo za prihodnje šolsko leto, nadaljujemo zgodbo o uspehu. Zagotovo vas zanima, kaj pripravljamo!

Ne zamudite priložnosti in se nam pridružite na strokovnih srečanjih, na katerih boste lahko spoznali, da smo s prenovo še boljši!

  • ponedeljek, 4. 4. 2022 – MARIBOR, IC Piramida, Srednja šola za prehrano in živilstvo (Park mladih 3)
  • četrtek, 7. 4. 2022 – LJUBLJANA, OŠ Vižmarje Brod (Na gaju 2)

Srečanji bomo pričeli ob 15.00 in zaključili do 17.00.
Srečanje je brezplačno. Parkirišča za udeležence so zagotovljena.

 

   


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    14.03.2022

Nove interaktivne naloge

Delovni učbenik Reach for the Stars 3, ki je vse bolj priljubljena izbira pri pouku angleščine v 3. razredu, z letošnjim letom dopolnjujejo tudi nove interaktivne naloge. Vzorčno poglavje lahko preizkusite v Katalogu.  

Vas o Reach for the Stars 3 zanima več? Prelistajte vzorčne strani, oglejte si posnetek webinarja z avtoricami ali naročite ogledni izvod

 

   

           


1 2 3 4 5 6 ... 10 11 12