Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

Nemščina v osnovni šoli

Za nemščino v osnovni šoli so na voljo potrjeni učbeniki in gradiva za izbirni predmet za vsa triletja. V prvem triletju se lahko odločite za komplet Bruno und ich, v 2. triletju lahko izbirate med potrjenim učbenikom Prima 1 in 2 ali kompletom Prima los geht's. Tudi v 3. triletju je na voljo izbira med potrjenim učbenikom Prima Plus in kompletom Prima aktiv

Vsa gradiva založbe Cornelsen dopolnjuje interaktivni priročnik za učitelja, Unterrichtsmanager Plus ali na kratko UMA+. Dostop za uporabnike je brezplačen. 

Simpatična serija založbe Cornelsen je namenjena učenkam in učencem od 10. leta dalje, ki se učijo nemščino kot drugi tuji jezik. Prima los geht's vas bo prepričala s svojo sistematično, jasno in pregledno strukturo, ki pa kljub temu ohranja barvito in razigrano ter ravno prav najstniško podobo, podprto s humorjem. Skozi celotno gradivo spremljamo skupino prijateljev, ki jim dela družbo kuža Socke. Barvit učbenik prinaša kombinacijo ilustracij in fotografij, dopolnjuje ga delovni zvezek, priročnik za učitelja in avdio CD. Sodoben učbeniški komplet dopolnjujejo tudi video animacije, namenjene utrjevanju, v katerih nastopata Kater Leo in Ella. Sodoben učbeniški komplet Prima los geht's založbe Cornelsen poleg učbenika in barvnega delovnega zvezka dopolnjuje tudi digitalna podpora, kjer so zbrani tudi vsi zvočni posnetki in video animacije. Poudarek je na razvijanju govornih zmožnosti, veliko je dialogov, ponavljanja in utrjevanja, tudi z različnimi igrami. Gre za simpatično gradivo, ki upošteva vse značilnosti starostne skupine, hkrati pa lahko z nekoliko bolj sistematično strukturo nudi oporo tako učenkam in učencem kot tudi vam. Namenjena je učenkam in učencem 2. triletja, ki se učijo nemščino kot drugi tuji jezik.

Prima los geht's je na voljo v treh delih na stopnji A1 in je odlična tudi kot predstopnja potrjenih učbenikov Prima Plus, s katerimi lahko nadaljujete v 7. - 9. razredu.    

Prelistajte vzorčne strani: 

Bruno und Ich je naslov založbe Cornelsen za učenje nemščine v prvem triletju. Prinaša gradivo na treh težavnostnih stopnjah, na katerih bo otroke na njihovi poti spoznavanja in učenja novega jezika spremljal medvedek Bruno, ki bo poskrbel, da bo učenje potekalo na zabaven, sproščen in igriv način. Vaši učenci se bodo z nemščino spoznavali v varnem okolju, preko tem, ki jih poznajo iz svojega vsakdanjega življenja, s kombinacijo realističnih fotografij in ilustracij, vse to pa seveda podpirajo tudi avtentični zvočni posnetki.

Z uporabo gradiv Bruno und Ich, ki temeljijo na vključevanju in uporabi sodobnih pristopov, primernih za starostno skupino učencev od 6. leta dalje, pridobi pouk nemščine v tej starostni stopnji močno oporo, ki pa jo lahko prilagajate in dopolnjujete tako, da kar najbolje dopolnjuje dinamiko vašega pouka. Komplet sestavljajo učbenik, delovni zvezek, priročnik za učitelja in CD z zvočnimi posnetki. Na voljo je tudi e-podpora.

Prelistajte vzorčne strani:

Gradivo za 3. triletje - Prima plus
Gradivo za 3. triletje - Prima aktiv