Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

Prima aktiv

Iščete razgibana gradiva za poučevanje nemščine v 3. triletju?

Zakaj je Prima Aktiv odlična izbira za nemščino kot izbirni predmet?

S kompletom Prima Aktiv lahko svoje učence nemščine hitro spodbudite k aktivnem govorjenju in jim olajšate začetek učenja nemškega jezika. Učbenik vsebuje številne naloge, ki spodbujajo interakcijo in komunikacijo med učenci. Gradivo je vsebinsko polno različnih aktivnosti (iger, projektnega dela, pesmi, vlogov, didaktičnih videoposnetkov in še več), ki poskrbijo za dodaten dvig motivacije pri učenju nemščine. Obravnavane teme so blizu mladim generacijam in zagotavljajo pristen vpogled v življenja mladih v nemško govorečih državah.

Komplet dopolnjuje tudi dostop do sodobne spletne podpore Unterrichtsmanager Plus, kjer najdete učbenik z delovnim zvezkom v elektronski obliki z integriranimi dodatnimi materiali. Dostop za uporabnike je brezplačen.

Prima Aktiv obsega učbenike A1.1, A1.2 in A2.1 ter pripadajoči delovni zvezek, komplete pa dopolnjuje tudi spletna podpora. Učenci dobijo z učbenikom kodo za brezplačni dostop do PagePlayer app, kjer so na voljo vsi zvočni posnetki, interaktivne vaje za ponavljanje in utrjevanje in tudi video posnetki z razlagami.

UČBENIK

Kaj vsebuje učbenik?

  • Številne dialoge, besedila slušnega razumevanja,
  • spodbuja veščine komunikacije: poslušanje, sluh-vid, govorjenje, branje in pisanje,
  • govorne in slovnične vaje,
  • naloge za pripravo na preverjanje znanja,
  • slikovno gradivo, ki spodbuja govor,
  • pesmi in igre,
  • predloge za skupinsko delo,
  • jasen povzetek slovnice in besedišča na koncu vsake enote.

Učbenik je zastavljen po načelu pogostega ponavljanja, s katerim učenci utrjujejo naučeno in brez težav usvajajo osnove nemščine.

DELOVNI ZVEZEK

Delovni zvezek je strukturiran vzporedno z učbenikom in vsebuje raznolike vaje o slovnici in besedišču, ki poglabljajo učno snov, na koncu vsake enote najdete tudi samoocenjevanje, s katero lahko učenci preverijo koliko so se naučili.