Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

ENTER THE WIDER WORLD

 

     Imate vprašanje ali komentar? mail 

          
   

 

Wider World je nov učbenik za angleščino v 6. - 9. razredu osnovne šole

   
  S potrditvijo učbenika Wider World 4 za 9. razred je v celoti potrjena nova učbeniška serija za angleščino za 6. - 9. razred! 
   
 
 
 
 
   
 

                               

 
   

Vse stopnje in komponente so že izšle in ste si jih lahko ogledali na delavnicah, ki so potekale v prvi polovici februarja. Vsem, ki se delavnic niste mogli udeležiti, lahko povemo, da je bilo zanimivo in uporabno - Conrad Kellett je namreč predstavil aktivnosti in ideje za diferenciacijo, smiselno rabo interaktivne podpore in vajo slovničnih struktur na zanimiv način, ki ga nihče - niti učenci, ne bi povezal s slovnico :) 

Pri eni izmed njih je bila uporabljena ilustracija RESOURCE 17, dostopna v zbirki fotokopirnih predlog Teacher's Resources ali na interaktivnem gradivu Active Teach - oboje Wider World 3, ki je tudi sprožila idejo za nagradno vprašanje!  

 
Nagradna igra poteka v skladu s Splošnimi pogoji in traja do 21. 4., ko bomo izžrebali 3 prejemnike izvoda Teacher's Resources. 
 

 

Wider World bo zagotovo pritegnil vse, ki iščete sodoben učbenik z dovolj zahtevnim besediščem in interaktivno podporo. Kaj torej prinaša? 

 

Sistematična struktura vsakega poglavja, ki je razdeljena na posamezne jezikovne spretnosti, vključuje:

 
Ob koncu učbenika so dodatni tematski sklopi Grammar Time s povzetkom slovnice, Student activities, Exam Time z nalogami izpitnega tipa in CLIL.
 
Komplet dopolnjuje tudi Active Teach, nova generacija interaktivne podpore za uporabo v razredu, kjer boste našli celoten učbenik in delovni zvezek z rešitvami in zvočnimi ter video posnetki, poleg tega pa tudi dodatne delovne liste in fotokopirne predloge. 
 
Če se delavnic, ki so potekale v prvi polovici februarja, niste utegnili udeležiti, vendar si želite o učbeniškem kompletu izvedeti več, je še vedno možnost - naročite ogledni izvod ali se dogovorite za predstavitev na šoli!