Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

PANORAMA

 

     Imate vprašanje ali komentar? mail 

Priljubljeni učbeniki za nemščino kot prvi in drugi tuji jezik. Panorama – kot nakazuje že naslov – prinaša še več poudarka na razvoju medkulturne zmožnosti, predvsem pa ravno pravšnjo kombinacijo znanih pristopov, zlasti glede klasične obravnave slovnice in dinamične in interaktivne zasnove, z veliko ponavljanja, utrjevanja in avtomatizacije. Vas zanima več?

 

                            

                                       
 

Komplet sestavljata učbenik in ločen delovni zvezek z obilico vaj za utrjevanje. Vsaka izmed 16 enot prinaša 4 strani z novimi strukturami, besediščem in dialogi ter eno stran z avtentičnimi besedili o nemško govorečih deželah in se zaključi z Alles klar!, kjer so povzeti Wichtige Sätze in Strukturen. Vsako drugo lekcijo pa zaključita Deutsch aktiv in Panorama, namenjena ponovitvi in utrjevanju ter nadgradnji usvojenega znanja z dodatnimi vsebinami o nemško govorečih deželah. Na koncu učbenika so tudi Partnerseite, namenjene delu v dvojicah in pregled glasoslovnih zakonitosti v Buchstaben und Laute in Phonetik.

Panorama je odlična izbira za pouk nemščine kot tujega jezika v srednjih šolah, ki dijake in dijakinje učinkovito vodi k cilju samostojne uporabe jezika ter jih z izčrpnim naborom vaj za slušno in bralno razumevanje, rabo jezika, pisno izražanje v stalni sporočanjski obliki in ustni del izpita učinkovito pripravlja na maturitetni izpit iz nemščine na osnovni ravni. Sodobno gradivo dopolnjuje tudi sodobna digitalna podpora, predvsem v obliki aplikacije PagePlayer in videoposnetkov, integriranih v učbenik, prinaša pa tudi vse poudarke za učenje v 21. stoletju – zlasti individualizacijo in diferenciacijo ter večji poudarek na strategijah učenja, vse to pa je še bolj izrazito pri učbenikih Weitblick, das große Panorama, ki nadaljujejo Panoramo na višjih stopnjah.

 

Ste zamudili webinar, kjer je Liljana Kosič, profesorica angleščine in nemščine, predstavila svojo uporabniško izkušnjo z učbeniki Panorama? Če morda tudi vi razmišljate o novem učbeniku, vendar bi se prej želeli prepričati, kakšna je izkušnja z uporabo, vabljeni k ogledu posnetkaWebinar je potekal v ponedeljek, 9. 5. 2022 ob 18.00. 

 
 

Potrjene učbenike dopolnjuje tudi sodobna spletna podpora, ki je zdaj na voljo pod skupnim imenom Unterrismanager Plus in je dostopna na spletni strani www.cornelsen.de
 
 

 

Vabljeni tudi k ogledu posnetkov webinarjev: