Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj
NOVOSTI - NOVA IZDAJA    28.02.2020

Nov učbenik Right on!

V sodelovanju z založbo Express Publishing in s slovenskimi učitelji angleškega jezika predstavljamo nov učbenik za 6. razred osnovne šole Right on! 1. Prinaša svežino in sodobno interaktivno podporo. Učbenik je že v postopku potrjevanja.


     

 


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    27.02.2020

Nova potrditev za 7. in 8. razed!

Poleg učbenika Wider World 1 za 6. razred sta potrjena tudi učbenika Wider World 2 in 3 za 7. in 8. razred, v potrjevanju pa je tudi že Wider World 4 za 9. razred. Učbeniki Wider World bodo zagotovo prepričali vse, ki iščete daljša besedila in nekoliko zahtevnejše besedišče. 

Vse stopnje in komponente so že izšle in ste si že lahko ogledali na delavnicah, ki so potekale v prvi polovici februarja, če ste jih zamudili, pa je še vedno možnost - dogovorite se za predstavitev na šoli! 

 

 


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    26.02.2020

Ste zamudili predstavitve v februarju?

Vse štiri stopnje za 6. - 9. razred in komponente kompleta Wider World so že izšle in ste si jih lahko ogledali na delavnicah, ki so potekale v prvi polovici februarja. Vsem, ki se delavnic niste mogli udeležiti, lahko povemo, da je bilo zanimivo in uporabno - Conrad Kellett je namreč predstavil aktivnosti in ideje za diferenciacijo, smiselno rabo interaktivne podpore in vajo slovničnih struktur na zanimiv način, ki ga nihče - niti učenci, ne bi povezal s slovnico.  

Pri eni izmed njih je bila uporabljena ilustracija RESOURCE 17, dostopna v zbirki fotokopirnih predlog Teacher's Resources ali na interaktivnem gradivu Active Teach - oboje Wider World 3, ki je tudi sprožila idejo za nagradno vprašanje!  

 

             


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    25.02.2020

Tudi vi iščete daljša besedila in več besedišča?

Ključen vidik prenove učbeniških kompletov Reach for the Stars je prav povečan obseg besedišča, ki upošteva stopnjo predznanja, ki je rezultat zgodnjega učenja angleščine v prvem triletju. Prav tako pomemben del prenove pa je tudi sistematično utrjevanje usvojenega znanja in pisanje. Vključene so tudi medpredmetne povezave, projektno delo in dovolj vaj za urjenje pisanja v delovnem zvezku.

Učbenik je primeren za učbeniški sklad, saj v njem ni nalog, kamor bi učenci lahko pisali.

 

             


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    10.09.2019

Angleščina v 6. razredu - NOVO!

Nov potrjen učbenik za angleščino v 6. razredu! Kaj prinaša?

Več in daljša besedila z zahtevnejšim besediščem, sodobno interaktivno podporo z avtentičnimi BBC video posnetki in dovolj vaj za utrjevanje in diferenciacijo. 

 

          


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    05.09.2019

Ste zamudili predstavitev?

Za vse, ki ste zamudili pretekle predstavitve delovnega učbenika Reach for the Stars 3 z avtoricami, smo pripravili kratek povzetek, ki si ga lahko prenesete in preberete, ko vam to dopušča čas.  

Kakšna je torej struktura delovnega učbenika, kakšno vlogo imajo rutine in na kakšen način se loti razvijanja bralnih in pisnih zmožnosti in kakšno vlogo ima dramatizacija? 

 

             


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    04.09.2019

Kaj prinaša prenova?

O novi Primi smo že večkrat govorili, vendar je potrditev kljub temu sveža. Za vse, ki ste zamudili pretekle predstavitve, a je Prima vašo pozornost zbudila šele pred kratkim, smo pripravili kratek povzetek, ki si ga lahko prenesete in preberete, ko vam to dopušča čas.  

Kaj torej prinaša prenovljena izdaja? Sprehodite se čez strukturo posameznega modula in preberite, katere vse novosti in posodobitve so avtorice vključile v prenovljeno izdajo. 

 

             


AKTUALNO    02.09.2019

Bližajo se prazniki

Vse dobro in lepo v letu, ki prihaja. Vam in vašim najdražjim želimo lepe praznike in srečno 2020!


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    30.08.2019

Biologija 9 učbenik - V PRIPRAVI!

Z veseljem vas obveščamo, da za novo šolsko leto pripravljamo nov, sodoben učbenik Biologija 9Po razprodanih uspešnicah, samostojnih delovnih zvezkih Biologija 8 in Biologija 9, tudi učbenik prinaša veliko novosti, posebnosti in najnovejša spoznanja. Spodbuja aktivno učenje, razlage so preproste in se nanašajo na najpomembnejše vsebine iz obravnavanega področja, kar učencem bistveno olajša razumevanje snovi.

Zagotavljamo vam odlično gradivo s spletno podporo na www.evedez.si.

Informacije: Maja Kotar, maja.kotar@dzs.si, 01/30 69 843


NOVOSTI - NOVA IZDAJA    12.08.2019

Matematika 8 - NOVO!

Izšel je novi samostojni delovni zvezek Matematika 8 z bogatim naborom spletnih nalog. V dveh delih odlične didaktike se matematični pojmi in koncepti oblikujejo in gradijo iz problemskih situacij. Naročite ogledni izvod in spoznanje še ostale prednosti, ki jih prinaša novost!

Na voljo že samostojna delovna zvezka Matematika 6 in Matematika 7.

 

   ​                                 

 

Več informacij: Maja Kotarmaja.kotar@dzs.si , 01/30 69 843


1 2 3 4 5 6 7