Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

PROMOCIJSKI DOSTOP

5 korakov do breplačnega promocijskega dostopa.

Promocijski dostopi so časovno omejeni dostopi do celotne vsebine, ki je sicer na voljo uporabnikom, pripravljeni z namenom, da si lahko ogledate gradiva, prelistate učbenike in preizkusite podporo, preden se odločite za uporabo. 

 


1. KORAK - VSTOPNA STRAN

Na vstopni strani izberete rubriko REGISTRACIJA v desnem zgornjem kotu. Registrirate se le prvič, ob vsakem naslednjem obisku dostopate do gradiv v vaši zbirki s klikom na PRIJAVA

 


 

2. KORAK - VAŠI PODATKI

Na obrazec za registracijo vnesete vaše podatke. Ko izberete osnovna ali srednja šola in možnost učitelj, se odprejo polja za vnos vašega elektronskega naslova in ostalih podatkov. 

 

 


 

3. KORAK - IZBERITE ŠOLO  

Na seznamu šol poiščite Promocijski dostop, kjer so na voljo vsi predmeti za omejen čas 60 dni. V tem času lahko prelistate gradiva in si ogledate, kakšna podpora je na voljo za posemezen predmet.  

 

 

 


 

4. KORAK - IZBERITE RAZRED

Na promocijski šoli so na voljo vsi predmeti in vsi razredi, ki so tudi sicer na voljo uporabnikom na portalu eVedež. Dostop do razredov na promocijski šoli ni omejen, zato je priporočljivo, da izberete vse, ki vas zanimajo. Tako boste lahko videli, preizkusili in si ogledali grediva za več razredov - na to ste nas opozorili ob predstavitvah, namreč da se snov stopnjuje in je pomembno videti, kako. Ob registraciji je zelo pomembno, da ste pri izbiri razredov pozorni in da izberete vsaj en razred, saj bo sicer vaša zbirka gradiv kljub registraciji ostala prazna.

 


 

5. KORAK - POTRDITEV 

Ko izberete razrede, lahko označite tudi, da soglašate s prejemanjem obvestil. Če obvestil ne želite prejemati, pustite prazno. Na registracijo in dostop do vsebin to ne bo vplivalo, pomembno pa je, da na koncu kliknete gumb POTRDI. S tem je vaša registracja zaključena in do izbranih gradiv lahko dostopate takoj, s klikom na rubriko MOJA ZBIRKA. Potrdilo o registraciji in informacije o vašem uporabniškem imenu in geslu boste prejeli  na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob registraciji.