Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

NAROČITE OGLEDNI IZVOD

          

 

Ogledni izvodi so vam na voljo 20 dni od dneva prejema. Po preteku roka bomo ogledne izvode prevzeli nazaj (nepoškodovane in primerne za prodajo), lahko pa se boste odločili za njihov nakup. Ogledne izvode lahko naročite tudi s priloženo naročilnico, ki jo izpolnjeno in podpisano pošljete na naslov: DZS, d. d., Dalmatinova ulica 2, 1538 Ljubljana ali kot priponko v elektronskem sporočilu. 

  NAROČILNICA

 

V primeru, da želite naročeno vrniti, pokličite ali nam pišite in dogovorili se bomo za prevzem vračila oglednih izvodov oziroma za izstavitev računa (na podlagi vašega pisnega naročila za prejete ogledne izvode). Kot vračila bomo sprejeli samo nepoškodovane in za nadaljnjo prodajo primerne izvode, ostale vam bomo vrnili in vam zanje izstavili račun.  Priporočamo, da nam ogledne izvode vrnete v originalni transportni embalaži, v kateri ste jih tudi prejeli.

Pomembno: morebitne reklamacije prejetih poškodovanih oglednih izvodov nam sporočite najkasneje naslednji dan po prejemu, kajti kasnejših reklamacij iz tega naslova ne moremo sprejeti.