Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

NAGRADNI NATEČAJ

 

    Imate vprašanje ali komentar? mail 

          
 

KDO lahko sodeluje?  Natečaj je namenjen vsem učencem osnovnih in srednjih šol v Sloveniji.

Natečaj poteka vzporedno s tekmovanjem za Epi bralne značke. Namen natečaja je predstaviti, kaj ti pomeni branje v tujih jezikih, zakaj bereš oz. zakaj sodeluješ pri Epi bralnih značkah in kaj pričakuješ, da bodo pozitivni učinki le-tega.
 

KAKO sodelovati? Sodelovati je mogoče v dveh kategorijah:

  • do 12 let
                                   
 
  • nad 12 let   
   
 

Ustvarjalni natečaj dopolnjuje bralno tekmovanje Epi bralne značke. Na natečaj se prijavite z izdelkom - plakatom. Plakat je lahko narejen v fizični (šeleshamer ipd.) ali elektronski obliki. Fizičen plakat lahko pošljete z navadno pošto ali fotografirate in pošljete fotografijo, v tem primeru bodite pozorni, da se bo iz fotografije dalo razbrati besedilo oz. slikovno gradivo. 

Izdelek je lahko narejen v različnih tehnikah ali formatu. Učenci lahko na natečaju sodelujejo kot posamezniki ali v skupini, ki jo lahko sestavljajo največ štirje učenci. Učenci oz. skupine učencev lahko svoje izdelke pripravijo pod vodstvom mentorja, ki lahko tudi odda prijavo in izdelek. Mentorji učence, ki se želijo pridružiti natečaju, prijavijo elektronsko na naslov barbara.glavnik@dzs.si s prijavnim obrazcem (priponka - link) in z dovoljenjem staršev oziroma skrbnikov za sodelovanje ter soglasjem glede uporabe osebnih podatkov (v primeru, da obrazca ne boste priložili ali da ne boste soglašali z objavo izdelka, imena avtorja ter imena osnovne šole ki jo avtor obiskuje a izdelka ne bomo mogli objaviti in se ne bo potegoval za nagrado). 
 
Izdelku priložite izpolnjen obrazec s podatki o avtorju (ime, priimek, naslov in starost avtorja, osnovna šola, ki jo obiskuje). Vsak sodelujoči lahko na natečaj pošlje tudi več izdelkov.
 
Nagrada: avtor ali skupina avtorjev najboljšega izdelka v vsaki kategoriji bo prejela bon v vrednosti 40,00 € za nakup v Knjigarnah in papirnicah DZS. Poleg tega bomo najboljši izdelek v vsaki kategoriji objavili z navedbo imena avtorja in šole, ki jo avtor obiskuje in natisnili zmagovalni plakat ter ga z naslednjim šolskim letom poslali vsem šolskim knjižnicam v Sloveniji. 
 
OCENJEVANJE izdelkov Imenovali bomo 3-člansko strokovno komisijo, ki bo oddane izdelke ocenjevala na podlagi naslednjih meril:
  • izvirna vsebina,
  • jezikovna pravilnost,
  • slog (uporabljeno besedišče),
  • jasnost sporočila.
 
ROK za oddajo izdelkov
Nagradni natečaj poteka v skladu s Splošnimi pogoji. Svoje izdelke nam lahko pošljete najkasneje do 30. 4. 2021 na elektronski naslov: barbara.glavnik@dzs.si ali z navadno pošto na naslov DZS, d. d., Izobraževalno založništvo - Šolski epicenter, Dalmatinova ulica 2, 1538 Ljubljana. Rezultati bodo po zaključku ocenjevanja, najpozneje do 15. 5. 2021, objavljeni na spletni strani www.eVedez.si.
 
Vabljeni k sodelovanju!
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Panorama priprave