Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

KRATEK PREGLED SPLETNE PODPORE

Kaj vsebuje in kje se nahaja spletna podpora?

Za različna gradiva je na spletnem portalu www.eVedez.si registriranim uporabnikom na voljo več elementov spletne podpora. Za lažjo uporabo smo pripravili kratek pregled, kaj vsebuje in kje se nahaja. 

 


E-UČBENIK in E-DELOVNI ZVEZEK

Vsa tiskana gradiva so dostopna tudi v elektronski obliki, za listanje in branje na ekranu ali projekcijo v razredu. Gradivo se odpre s klikom na naslovnico.

 


 

INTERAKTIVNE VAJE

So dostopne tudi učencem s kodo v delovnem zvezku. Namenjene so popestritvi in kot dodatne vaje za utrjevanje.  

 

 


 

ZVOČNI POSNETKI  

So integrirani v e-učbenik, nekaj zvočnih posnetkov tudi v e-delovni zvezek. Posnetek je dostopen s klikom na modro ikono ob nalogi, za katero je potrebno posnetek poslušati.  

 

 

 


 

VIDEO ANIMACIJE STRIPOV

So integrirane v e-učbenik. Vsak strip v učbeniku je na voljo kot zvočni posnetek in kot video animacija, zato boste ob stripih našli dve različni ikoni. Ogled posnetka je možen tudi v celozaslonskem načinu. 

 

 


 

DODATNA PODPORA ZA UČITELJE 

Pod rubriko tiskana gradiva v elektronski obliki se nahaja dodatna podpora za učitelje. Našli boste priprave, predloge testov s pripadajočimi zvočnimi posnetki, predloge slikovnih kartic in trankskrtipte zvočnih posnetkov, pa tudi posnetke webinarjev z avtorico mag. Magdaleno Novak.