Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

Pozdravljeni na Izobraževalnem portalu eVedež

Uporabnikom gradiv Izobraževalnega založništva DZS, d. d. so na voljo interaktivna in e-gradiva ter dodatna spletna podpora za več kot 200 naslovov za osnovno in srednjo šolo.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšne e-vsebine so na voljo uporabnikom?

Vsebine so za različna predmetna področja in razrede različne, vedno pa je njihov namen, da smiselno dopolnjujejo tiskana gradiva. Ne glede na predmet bo v vaši zbirki gradiv zagotovo listalnik oz. elektronska oblika tiskanega gradiva, poleg tega pa lahko spletno podporo sestavljajo tudi interaktivne naloge, zvočni posnetki, video posnetki, animacije ali dodatne naloge na delovnih listih. Za katere predmete so na voljo interaktivne vaje, lahko preverite v Katalogu interaktivnih gradiv.

Ali je za uporabo potrebna posebna tehnična oprema?

Za uporabo e-gradiv ne potrebujete posebne opreme - gradiva delujejo na vseh osebnih računalnikih, telefonih ali tablicah, v razredu pa je mogoča uporaba z računalnikom in projektorjem ali interaktivno tablo.

Kaj vam omogoča orodjarna listalnika?

Orodjarna vam pomaga pri učinkoviti uporabi gradiva, saj lahko z njeno uporabo gradivo listate, na izbrani strani povečate, podčrtate ali pobarvate ipd. Kjer so v elektronski obliki gradiva tudi avdio ali video posnetki, so dostopni s klikom na barvno ikono.