Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

WIDER WORLD

Pred vami so dodatne vsebine k učbenikom za angleščino Wider World. Učbeniki prinašajo zanimive teme iz celega sveta, spoznavali boste vrstnike iz različnih dežel, njihove navade in značilnosti držav, iz katerih prihajajo. Učenje jezika je namreč okno v svet, z jezikom ne le komuniciramo, ampak spoznavamo kulturo in način življenja ljudi, ki ga govorijo. Ko spoznavamo različne jezike in kulture, hkrati spoznavamo tudi lastno, saj vedno pomislimo: »Kako pa je to pri nas?«  Naloge, ki so pred vami, vas bodo kdaj spomnile na to, da pomislite tudi na svojo kulturo in način življenja, vendar se lahko vprašate večkrat, tudi kadar vas naloga ne opozori na to. Namen učenja jezika je tudi spodbujanje radovednosti in vedoželjnosti in več kot boste znali jezika in jezikov, več informacij boste lahko poiskali.

Za dostop do dodatnih nalog je potrebno izpolniti obrazec spodaj. Informacije o dostopu boste prejeli na elektronski naslov, ki ga boste vnesli v obrazec. 

 

 

 

* indicates required
Razred