Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

EPI BRALNE ZNAČKE, smer branje!

 

Pri Epi bralnih značkah se tudi letos vse vrti okoli branja. Epi bralne značke niso tipično tekmovanje. So predvsem sodelovanje. Branje je lahko izrazito individualna aktivnost, nekaj, kar lahko vsak posameznik počne sam, v svojem tempu in v času, ki mu ustreza. Lahko pa je tudi vez med posamezniki. Branje lahko spodbuja komunikacijo in interakcijo, daje nam teme za pogovor, omogoča izmenjavo mnenj, priložnost za sodelovanje. Če beremo, smo vsi zmagovalci. Zato vas tudi letos vabimo k sodelovanju pri Epi bralnih značkah, najbolj množičnemu bralnemu tekmovanju v tujih jezikih v Sloveniji. Skupaj beremo že od leta 1996! 

 

 

 

  

 

   
   
  
 

 Webinar z Donatello Fitzgerald! 

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili v sredo, 25. 11., na webinarju z naslovom New ideas for engaging students in reading inside and outside the classroom. Webinar, poln uporabnih idej tudi za čas pouka na daljavo, je izvedla Donatella Fitzgerald, odlična predavateljica založbe Pearson z dolgoletnimi izkušnjami. 

            


 

 Why do we read? 

Vabljeni tudi k branju krajšega članka - za vse, ki vas zanima več o branju, o koristih in možnih načinih uporabe stopenjskega branja ter kako se Extensive in Intensive Reading medsebojno dopolnjujeta. Članek si lahko prenesete s klikom na gumb spodaj.

            


 

  6 Reasons to love greaded readers

Vabljeni tudi k branju krajšega bloga o koristih uporabe stopenjskega branja. 

  

           

 

 My EPI Reading Diary 

Za vse, ki ste se nam pridružili na webinarju z Vanesso Reis Esteves ali si ogledali posnetek, smo pripravili tudi delovne liste My EPI Reading Diary, ki si jih lahko prenesete in uporabite pri vašem delu. Delovni listi My EPI Reading Diary so pripravljeni za nižje razrede, od 1. - 2. razred do 5. razreda. 

            


Za nami je že prvi webinar, ki je potekal 22. 10. ob 16h 

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na webinarju v sodelovanju z založbo Penguin Random House z odlično predavateljico Vanesso Reis Esteves, ki je predstavila uporabne ideje in nasvete za aktivnosti, ki jih lahko uporabite pri branju in delu s knjižicami Ladybird v nižjih razredih.

             
 

    Ne zamudite nagradnega natečaja Kam te pelje #smerbranje

Ne zamudite nagradnega natečaja Kam te pelje #smerbranjeNatečajki dopolnjuje Epi bralne značke in poteka vzporedno s tekmovanjem, je namenjen učencem in dijakom, ki sodelujejo pri projektu. Namen natečaja je predstaviti, kaj ti pomeni branje v tujih jezikih, zakaj bereš oz. zakaj sodeluješ pri Epi bralnih značkah in kaj pričakuješ, da bodo pozitivni učinki le-tega.  Na natečaj se prijavite z izdelkom - plakatom, ki je lahko narejen v fizični (šeleshamer ipd.) ali elektronski obliki. 

           
 

PRAVILNIK O TEKMOVANJU ZA EPI BRALNE ZNAČKE je objavljen tukaj.