Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

Nagradna igra Wider World

Nagradna igra je zaključena. Nagrado so prejele ga. Ana Sobočan (Murska Sobota), ga. Marta Kelner (Škofja Loka) in ga. Jeni Kure (Črnomelj). 

 

Tudi vi pogrešate učbenik z daljšimi besedili in več besedišča? Potrjeni učbeniki Wider World za 6. - 9. razred prinašajo poleg daljših besedil in zahtevnejšega besedišča ter videoposnetkov, ki so nastali v produkciji BBC, širokega nabora nalog različnih težavnostnih stopenj in nalog za sistematično in vodeno razvijanje pisanja tudi t. i. prečne veščine oz. veščine 21. stoletja in rubriki Self-Assesment in Self-Check, ki ju lahko uporabite v podporo formativnemu spremljanju. 

Vendar pa je tisto, kar učbenik naredi zares poseben, njegova vloga v razredu. Izbrali smo nekaj zanimivih misli in citatov o pouku in uporabi tehnologije, učiteljih in učencih, ki so jih na preteklih dogodkih izrekli predavatelji založbe Pearson. Se morda spomnite, kdo je avtor?