Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

Reach for the Stars 3

               

Zakaj se vsako leto več šol odloča za uporabo delovnega učbenika Reach for the Stars 3?

 • Z uporabo delovnega učbenika imate jasno začrtano rdečo nit z navedenimi cilji in medpredmetnimi povezavami, ki jo enostavno prilagajate svojemu stilu poučevanja in potrebam vašega razreda.
 • Poleg energičnih in izvirnih avtorskih pesmic, s katerimi lahko vadite in utrjujete besedišče in strukture, vsebuje delovni učbenik tudi veliko vaj in krajših besedil, ki so lahko odlična opora pri opismenjevanju – med drugim tudi, kako pišemo angleške črke y, q, w in x.
 • Z uporabo delovnega učbenika lahko tudi starši lažje sledijo pouku in kdaj skupaj z otroci poslušajo pesmice ali zgodbe – s kodo ima namreč vsak učenec brezplačen dostop do vseh zvočnih posnetkov in video animacij stripov!
DOGOVORITE SE ZA PREDSTAVITEV

Prelistajte vzorčne strani


V spletni anketi pred izidom delovnega učbenika Reach for the Stars 3 je kar 85 % vprašanih odgovorilo, da je najprimernejše gradivo za angleščino v 3. razredu delovni učbenik z nalepkami.

Sistematična struktura prinaša osem enot, na vsaki dve enoti pa povzetek in utrjevanje s poglavjem Stop & Check. Oblikovanje strani je premišljeno prilagojeno za učence v prvem triletju. Posebna pozornost je namreč namenjena tudi zračnosti strani, naloge in aktivnosti niso natrpane, za pisanje in reševanje imajo otroci dovolj prostora. Posebna pozornost je namenjena tudi postopnemu in sistematičnemu spoznavanju angleških črk in začetnemu opismenjevanju. Aktivnosti se premišljeno in smiselno stopnjujejo. Skozi duhovite zgodbice postopoma razvijamo bralno zmožnost. Igre v parih in manjših skupinah učence spodbujajo k sproščeni komunikaciji v angleščini. Učenci spoznavajo različne jezike in kulture, rubrika Explore pa jih spodbuja k samostojnemu raziskovanju. V delovnem učbeniku Reach for the Stars 3 vrstniški strip ostaja pomemben element, dogajanje pa je prestavljeno v nižji razred, kjer spremljamo vragolije Annie in njenih sošolcev. Spoznamo tudi učiteljico, nekoliko posebno Miss Topsy-Turvy. S stripom Space Explorers, ki smiselno zaključuje vsako enoto, dobijo učenci priložnost igre vlog in dramatizacije.

učbenik

Kaj obsega brezplačna podpora za učitelje?

 • e-delovni učbenik z integriranimi posnetki in
 • video animacijami stripov,
 • več kot 20 avtorskih pesmi,
 • letna in dnevne priprave,
 • posnetki webinarjev, v katerih avtorice predstavijo koncept in gradivo!


Učbeniški komplet Reach for the Stars omogoča edinstveno fleksibilnost in kontinuiteto, saj ga lahko uporabljate kot enotno vertikalo od 3. do 5. razreda, vendar sosledje ni pogojeno in ga lahko brez težav uporabljate tudi samostojno, torej samo v 3. razredu ali samo v 4. in 5. razredu.


Interaktivne naloge in spletna podpora za učence

Z novim šolskim letom so uporabnikom na voljo tudi interaktivne naloge. Preverite vzorčno poglavje!

Spletno podporo ves čas dopolnjujemo in nadgrajujemo, da bi bila uporabniška izkušnja z našimi gradivi kar najboljša.

Kaj je torej s kodo v delovnem zvezku brezplačno na voljo učenkam in učencem?

 • vsi zvočni posnetki
 • video animacije vseh stripov stripov
 • dodatne interaktivne naloge
 • e-učbenik
 • e-delovni zvezek

Delovni učbenik s spletno podporo, ki so ga v času pouka na daljavo pohvalili tudi starši!

""Zelo smo veseli dostopa do učbenika, kjer lahko otroci ob zvočnih posnetkih vadijo izgovarjavo. Super. " "

Bojan

""Mi (predvsem sin) smo z e-gradivi zelo zadovoljni. Sin pravi, da se zdaj, v času šolanja od doma, počuti enako kot v šoli, ker tudi v šoli vsa gradiva večkrat poslušajo.""

Maja

""Sem zelo zadovoljna z raspoložljivim gradivom, ki pa je tudi barvno in zvočno obogateno. Z uporabo nimam nobenih težav, nasprotno, osemletna hčerka velikokrat sama upravlja s portalom.Ker sama nisem pedagoška delavka, mi gradivo izredno olajša vsakodnevno delo."

Vesna

Ste zamudili spletni seminar ali vas zanima kateri izmed preteklih?

Pripravili smo zbirko spletnih seminarjev o gradivu Reach for the Stars 3. Če delovnega učbenika Reach for the Stars 3 še ne poznate ali pa bi o gradivu želeli izvedeti več, je ogled posnetka webinarja zagotovo odlična priložnost.

webinar


Že poznate tudi ostala gradiva Reach for the Stars za 4. in 5. razred?