Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

Reach for the Stars

REGISTRACIJA NA PROMOCIJSKI ŠOLI        

Učbeniški kompleti Reach for the Stars so vse bolj priljubljena izbira učiteljev po vsej Sloveniji

Prenovljena izdaja vsako leto znova prepriča nove uporabnike. Bo prepričala tudi vas? 

Prenovljena in razširjena izdaja prinaša nujno potrebne posodobitve, hkrati pa ohranja vse, zaradi česar je učbeniška serija Reach for the Stars tako priljubljena. Učbeniški kompleti Reach for the Stars so več kot le gradiva za učenje jezika - so gradiva, ki jih prepoznamo po njihovih značajskih lastnostih, v njih pa je zbranih tudi ogromno izkušenj. So razigrani, polni humorja, topline in z občutkom za vrednote. Zgodbice, v katerih nastopajo radovedni in včasih nekoliko nerodni junaki, prinašajo v razred in v pouk več kot le jezikovne strukture in besedišče.

DOGOVORITE SE ZA PREDSTAVITEV

Prelistajte vzorčne strani

 

 


Tudi vi iščete sistematičen učbenik z obsežnim besediščem? 

Učenci se začnejo učiti angleščino v drugem razredu, kot neobvezni izbirni predmet pa se lahko angleščino začnejo učiti tudi že v prvem razredu. V četrti razred pridejo z dvema ali tremi leti predznanja. Ste prepričani, da so učbeniki, ki jih uporabljate, primerni za nove generacije četrtošolcev z več predznanja?

 • Prenovljena izdaja Reach for the Stars upošteva spremembe, ki jih je prinesel nov učni načrt in poskrbi tudi za sistematično utrjevanje že usvojenega besedišča, dodajanje novega in dovolj vaj za utrjevanje
 • Vključene so tudi medpredmetne povezave v rubriki Facts corner, kjer gre najpogosteje za različna bralna razumevanja, ki hkrati prinašajo tudi novo besedišče, ki se sicer v poglavju ne pojavi. Takšna sestava poglavja omogoča, da poljubno razširite ali skrajšate obseg besedišča, ki ga želite vključiti v posamezno poglavje.  
 • Vsi projekti so jezikovno osmišljeni, v delovnem zvezku pa je tudi dovolj vaj za urjenje pisanja. 

 

Učbenik je primeren za učbeniški sklad, saj v njem ni nalog, kamor bi učenci lahko pisali. Vse takšne naloge so v delovnem zvezku. Poleg tega so v rubriki A little bit more vključene nivojske naloge za ponavljanje in utrjevanje, tudi nekoliko zahtevnejše naloge, ki jih lahko uporabite ali pa enostavno izpustite. 

Reach for the Stars  5 prinaša tudi novi rubriki Snap Shots in Vocabulary Builder. Medtem ko prva postopno navaja na prepoznavanje in opisovanje fotografij, je Vocabulary Builder namenjena sistematičnemu delu z besediščem - npr. prepoznavanje nasprotij ali razvrščanje v kategorije. 

 

Ali so nove tudi ilustracije?

Ilustracije so prepoznaven element kompleta Reach for the Stars, prav tako tudi junaki stripov. Ko smo pred prenovo spraševali uporabnike brez česa učbeniki Reach for the Stars ne bi bili več prepoznavni, so bili odgovori enoglasni - brez junakov stripa In the Sky in brez Tima, Nine, Michaela in seveda Annie. Vendar pa je ob posodobitvi osvežena tudi podoba učbenikov in delovnih zvezkov, tako je v gradivo vključenih tudi veliko fotografij, v petem razredu pa se pridružita tudi najstnika Domen in Sarah. Učbeniški komplet tako prinaša tudi pristne in tople ilustracije in prav takšne zgodbice v stripih. Vse to dopolnjuje tudi Nice Corner, kjer se poleg besedišča in struktur naučimo, da je pomembno reči hvala in prosim, pospraviti sobo in še kaj.

 


Kaj obsega brezplačna podpora za učitelje?

Po zaključeni prenovi učbenikov smo obogatili podporo na spletnem portalu www.eVedez.si, kjer so uporabnikom zdaj na voljo tudi dodatne interaktivne naloge za oba razreda, do katerih lahko s kodo v delovnem zvezku brezplačno dostopajo tudi učenke in učenci. Poleg tega so novi tudi testi, ki smo jih pripravili v A in B različici, vsak test vsebuje tudi nalogo slušnega razumevanja s pripradajočim posnetkomNovost so tudi rešitve delovnega zvezka, ki so na voljo za 4. in tudi 5. razred. Poleg tega so za učitelje na voljo tudi letna in dnevne priprave, transkripti zvočnih posnetkov in dodatne fotokopirne predloge. 

Kaj je torej na voljo uporabnikom? 

 • letna in dnevne priprave
 • zvočni posnetki in video animacije stripov, ki so od zdaj naprej integrirani v e-učbenik in tako enostavno dostopni s klikom na ikono
 • rešitve delovnega zvezka,
 • testi v različici A in B s pripadajočimi posnetki, 
 • fotokopirne predloge, 
 • slikovne kartice (za 4. razred). 

Za ogled novosti se lahko brezplačno registrirate na promocijski šoli OŠ Angleščina ali se dogovorite za individualno predstavitev.

 

Učbeniški komplet Reach for the Stars omogoča edinstveno fleksibilnost in kontinuiteto, saj ga lahko uporabljate kot enotno vertikalo od 3. do 5. razreda, vendar sosledje ni pogojeno in ga lahko brez težav uporabljate tudi samostojno, torej samo v 3. razredu ali samo v 4. in 5. razredu.


Interaktivne naloge in spletna podpora za učence

Preverite vzorčno poglavje!

Spletno podporo ves čas dopolnjujemo in nadgrajujemo, da bi bila uporabniška izkušnja z našimi gradivi kar najboljša.

Kaj je torej s kodo v delovnem zvezku brezplačno na voljo učenkam in učencem?

 • vsi zvočni posnetki
 • video animacije vseh stripov
 • dodatne interaktivne naloge
 • e-učbenik
 • e-delovni zvezek

Učbenik in delovni zvezek s spletno podporo, ki so ga v času pouka na daljavo pohvalili tudi starši!

"Zadeva z učbenikom za angleščino je super: zvočni posnetki, interaktivne naloge, e-učbenik. Otroku je vse to zelo všeč in se teh nalog vedno najraje loti. "

Lucija

"Trenutno pride zelo prav. Moja četrtošolka samostojno uporablja vse, kar ji je na voljo, zato lahko samostojno opravlja naloge za šolo, saj je gradivo primerno prilagojeno."

Janja

"Sin spletno stran redno uporablja in je zelo dobrodošla, sploh v trenutnih razmerah. Stran je pregledna, zabavna in zelo uporabna, jo toplo priporočam.

Klemen

Ste zamudili webinar z avtorico mag. Magdaleno Novak?

8. marca je potekal webinar, ki ga je vodila mag. Magdalena Novak, avtorica prenovljene izdaje Reach for the Stars 4 in 5. Če nove izdaje še ne poznate ali pa bi o prenovi želeli izvedeti več, je webinar z avtorico zagotovo odlična priložnost, da o gradivu izveste kar največ. Za vse, ki se dogodka niste utegnili udeležiti v živo, smo pripravili povzetek, ki si ga lahko prenesete in v katerem boste izvedeli, kateri so ključni poudarki prenove in pregled po jezikovnih zmožnostih.

webinar


Že poznate tudi delovni učbenik Reach for the Stars 3 za 3. razred?