Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

SLOVENŠČINA JE OD VSEH

PRENOVLJENO UČNO GRADIVO ZA SREDNJE STROKOVNE IN POKLICNE ŠOLE

BESEDE 1-5

Založba DZS s ponosom predstavlja prenovljeno vertikalo gradiv za poučevanje slovenščine Besede 1-5. Prenovljeni gradivi (učbenik in delovni zvezek za 1. letnik) bosta izšli spomladi 2022.

Poglavja v učbeniku so urejena sistematično: vsako obsega kratek uvod, razlagalni teoretični del, ponazoritvene primere, spodbude k lastnemu razmišljanju in povzemalne sheme v obliki miselnega vzorca ali razpredelnice. Primeri besedil ob vsakem poglavju so vzeti iz našega vsakdanjega okolja in dogajanja, saj želimo tudi tako spremljati aktualnost besedil, ki jih bodisi sprejemamo (poslušamo in beremo) bodisi oblikujemo sami (govorimo in pišemo).

Jezikovno znanje v učbeniku dopolnjuje delovni zvezek. Z različnimi vajami in nalogami nadgrajuje pridobljeno znanje, tako da ga boste še utrdili in poglobili.


VZORČNE STRANI


BESEDE 1, delovni zvezek
ISBN 9789610210658
Cena: 14,90 EUR
Ogled vzorčnih
strani!

BESEDE 1, učbenik
ISBN 9789610210641
Cena: 17,90 EUR

 

PRELISTAJTE KATALOG!

 

Želite spoznati tudi od blizu prenovljen učbenik in delovni zvezek Besede 1? Naročite ogledni izvod. Dostavili vam ga bomo takoj po izidu (april 2022) po pošti, za ogled pa boste imeli 20 dni od datuma prejema. Za vračilo oglednih izvodov bomo poskrbeli mi.

Vsi tisti, ki boste na seznam gradiv za šolsko leto 2022/23 uvrstili prenovljena gradiva Besede 1, boste prejeli svoj izvod brezplačno.

NAROČITE OGLEDNI IZVOD

kartaip__image

PROMOCIJSKA ŠOLA

Preizkusite celotno vsebino brezplačno! Oglejte si gradiva, prelistajte učbenikein preizkusite podporo, preden se odločite za uporabo.

REGISTRACIJA
kartaip__image

SPLETNI SEMINARJI

Oglejte si posnetke iz zbirke naših spletnih seminarjev.

SPLETNI SEMINARJI
kartaip__image

NOVOSTI 2022/23

Ne spreglejte novosti, ki jih pripravljamo za šolsko leto 2022/23.

NOVOSTI