Kontaktirajte nas

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga lahko posredujete preko spodnjega obrazca.


Vprašanje poslano.
?

Želite brezplačen promo dostop?

Sporočite nam, za katere predmete in razrede in brezplačen promo dostop vam bomo uredili v najkrajšem možnem času.

Zanima me predstavitev spletne podpore

Podatki poslani.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke za spremljanje statistike obiska. Izberite opcijo »Nadaljuj« ali pa na tej povezavi izklopite njihovo uporabo.
Nadaljuj

SLOVENŠČINA JE OD VSEH – BESEDE

PRENAVLJAMO CELOTNO VERTIKALO ZA SREDNJE STROKOVNE IN POKLICNE ŠOLE 

 

BESEDE 1-5

Založba DZS s ponosom predstavlja prenovljeni učni gradivi učbenik in delovni zvezek Besede 1. Gradivi sta potrjeni in pripravljeni na sveže dogodivščine v šolskem letu 2022/23

Za vas aktivno nadaljujemo prenovo vertikale Besede 1–5, v naslednjih letih tako lahko pričakujete celotno zbirko gradiv.

 

Prenovljen učbenik še učinkoviteje kot njegova prejšnja različica omogoča doseganje funkcionalnih in izobraževalnih ciljev in standardov, ki jih predpisuje veljavni učni načrt. Avtorica Mateja Gomboc je sledila didaktičnim spoznanjem ter v prenovo vključila tudi razvijanje digitalnih kompetenc. Ohranila je tridelno zgradbo in didaktično strukturo poglavij, izvedla pa delno aktualizacijo besedil in delno reorganizacijo poglavij in njihovih delov, kot so jih narekovala izkušnje z večletno uspešno uporabo učbenika in tudi nekatere novosti na področju stroke.

 

Vsako poglavje sestavlja uvajalni motivacijski del, razumljiva razlaga, zgled besedila, delo z besedilom, povzemalna shema ter izpostavljeni temeljni jezikovni pojmi poglavja. Primeri besedil ob vsakem poglavju so vzeti iz našega vsakdanjega okolja in dogajanja, saj želimo tudi tako spremljati aktualnost besedil, ki jih bodisi sprejemamo (poslušamo in beremo) bodisi oblikujemo sami (govorimo in pišemo).


Učbenik dopolnjuje delovni zvezek z raznovrstnimi vajami in nalogami za utrjevanje, razumevanje in samostojno branje, govorjenje in branje. Novost so utrjevalni sklopi nalog za vsako jezikovno ravnino.

 


VZORČNE STRANI


BESEDE 1, delovni zvezek
ISBN 9789610210658
Cena: 14,90 EUR
Ogled vzorčnih
strani!

BESEDE 1, učbenik
ISBN 9789610210641
Cena: 17,90 EUR

                                                                                                                           

PRELISTAJTE KATALOG!

 

 

Prepričajte se, da Besede ostajajo najboljši pripomoček za pouk slovenščine v poklicnih šolah. Vabimo vas, da ga med šolskim letom predstavite dijakom ter preizkusite pri pouku. Pomembno je, da se z novostjo seznanite v miru, da prepoznate aktualnost, nova spoznanja in sveže ideje.

 

NAROČITE OGLEDNI IZVOD

kartaip__image

PROMOCIJSKA ŠOLA

Preizkusite celotno vsebino brezplačno! Oglejte si gradiva, prelistajte učbenikein preizkusite podporo, preden se odločite za uporabo.

REGISTRACIJA
kartaip__image

SPLETNI SEMINARJI

Oglejte si posnetke iz zbirke naših spletnih seminarjev.

SPLETNI SEMINARJI
kartaip__image

NOVOSTI 2022/23

Ne spreglejte novosti, ki jih pripravljamo za šolsko leto 2022/23.

NOVOSTI